06:20:37    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Maandag, 05 augustus 2013 15:24 uur, laatst gewijzigd op 06 augustus 2013 15:14 uur

Aanvraag fair trade op de post

Aanvraag fair trade op de post

Een werkgroep, bestaande uit afgevaardigden van Mondiaal Boxtel, Lokale Agenda 21, Transition Towns en de gemeente, nam in september 2012 het initiatief om Boxtel een fair trade-gemeente te laten worden. Maandag ging de aanvraag op de post.

De envelop werd verstuurd door Arjen Witteveen, voorzitter van de werkgroep, en Johan van den Biggelaar, beleidsmedewerker duurzaamheid en klimaat. De werkgroep hoopt de titel te mogen ontvangen tijdens de fair trade-week, die tussen 24 oktober en 3 november plaatsvindt.

Om fair trade-gemeente te worden, moet Boxtel voldoen aan een aantal criteria, waaronder de omarming van fair trade door de gemeente en winkeliers en het opzetten van een aantal activiteiten. De werkgroep zette zich anderhalf jaar in om aan het eisenpakket te voldoen.

Lees meer over de aanvraag van de werkgroep Fairtrade in Brabants Centrum van donderdag 8 augustus.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Remax-optimus Toverboom Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies TopSlank Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Alfa Olieenzo Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Filipe EmielTechniek Beleef Boxtel