02:22:01    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 06 augustus 2013 21:16 uur, laatst gewijzigd op 06 augustus 2013 21:17 uur

Aanschuiven voor kermisloterij

Aanschuiven voor kermisloterij

Op de foto: Wethouder Willie van de Langenberg reikt de prijzen uit van de Liempdse kermisloterij. (Foto: Gerard Schalkx).

Kermiswethouder Willie van de Langenberg heeft dinsdagavond in Liempde de traditionele trekking van de kermisloterij verricht. Honderden inwoners hadden zich bij het oude raadhuis verzameld en hoopten op een van de prijzen die door de kermisexploitanten ter beschikking waren gesteld.

De kermisloterij is een lokkertje voor het volksfeest; iedereen die over een of meerdere loten beschikt dient bij de trekking aanwezig te zijn. En dat was ook dinsdag het geval; alle prijzen konden door wethouder Van de Langenberg aan de winnaars worden uitgereikt.

De hoofdprijs, een stereo- en iPod-set, werd gewonnen door Jop Schellekens uit Liempde. Michelle Vullings uit Boxtel en de familie Broeren uit Liempde wonnen een bluetooth stereoset. Hij kreeg de prijs uit handen van wethouder Van de Langenberg en Lisa, dochter van kermisambtenaar Richard Schuurs die ook de trekking succesvol verrichtte.

De andere prijzen, varierend van een zak oliebollen tot speelgoed en elektronica, gingen naar E. Smits, E, Rutten, familie Broeren (2x), J. Termeer, familie Verkuijlen, familie Van den Oetelaar (2x), H. van den Bogaert, M. Strik, familie Van Dijk, familie Tuhumuru (2x), A. van Laarhoven, familie Van Kollenburg, R. van Dongen en de familie Spiersma. Al deze winnaars zijn afkomstig uit Liempde en hebben hun prijs in ontvangst genomen.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel TopSlank Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Geld en Makelaardij Elan Bikes support Remax-optimus Toverboom Olieenzo Doornmalen electro Alfa Filipe Geerts advies EmielTechniek