00:46:44    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 09 december 2012 14:06 uur, laatst gewijzigd op 10 december 2012 16:04 uur

Aanhoudingen na zware mishandeling

Aanhoudingen na zware mishandeling

De politie heeft maandagochtend in alle vroegte twee mannen opgepakt, die verdacht worden van betrokkenheid bij de zware mishandeling van een 33-jarige man uit Boxtel. De mishandeling vond zaterdag plaats op de Boxtelseweg in Liempde.

De verdachten zijn een man van 21 uit Schiedam en een 28-jarige man uit Den Haag. Ze werden in hun woning aangehouden. Aan de hand van de getuigenoproep van afgelopen zaterdag, hebben inmiddels twee personen gereageerd. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. Meerdere aanhoudingen worden volgens de politie niet uitgesloten.

Op klaarlichte dag werd zaterdag rond 14.00 uur op de Boxtelseweg in Liempde een man uit Boxtel door meerdere personen met ijzeren staven op hoofd en rug geslagen. De mishandeling vond plaats na een langer lopend conflict. Het slachtoffer zag op een gegeven moment kans zich te ontdoen van zijn belagers door een daar gelegen autobedrijf binnen te rennen. Hij liep door de mishandeling een gekneusde rug en een gat in zijn hoofd op.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie TopSlank Doornmalen electro Podium Boxtel Toverboom Beleef Boxtel Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Olieenzo Filipe Café zaal Kloosterzicht