05:40:55    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 16 december 2012 16:18 uur, laatst gewijzigd op 16 december 2012 16:22 uur

Aanhoudingen na mishandeling

De politie hield zondag twee mannen aan op verdenking van mishandeling van een Liempdenaar in de nacht van zaterdag op zondag. Het gaat om een 30-jarige man uit Hilvarenbeek en een 40-jarige Liempdenaar.

Het slachtoffer, een 57-jarige man uit Liempde, zag rond 02.00 uur 's nachts dat één van de mannen tegen zijn auto trapte die geparkeerd stond aan Den Achterhof. Toen hij daar wat van zei, sloegen de verdachten hem enkele malen tegen zijn gezicht. Het slachtoffer viel op de grond en kreeg vervolgens nog trappen en klappen van beide mannen.

Door de mishandeling zijn enkele tanden afgebroken van de Liempdenaar en ook zijn bril en mobiele telefoon zijn kapot. De verdachten zijn een nabijgelegen woning ingegaan en werden daar rond 02.45 uur door de gewaarschuwde politie aangehouden. Ze zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Doornmalen electro TopSlank EmielTechniek Toverboom Beleef Boxtel Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Filipe Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Geld en Makelaardij Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies