21:47:45    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 23 januari 2013 16:44 uur

Aanhouding wegens straafroof

De politie heeft dinsdag rond 08.45 uur een 15-jarige jongen uit Boxtel aangehouden in een woning in Eindhoven. De Boxtelaar wordt verdacht van het bedreigen van drie tieners uit Deurne en het stelen van een portemonnee.

De 15-jarige jongen uit Boxtel zou maandag 29 oktober aan de Oude Liesselseweg een 13-jarige jongen uit Deurne hebben bedreigd. Hij eiste geld, maar ging er zonder buit vandoor. Even later sprak de verdachte een 18-jarige jongen uit Deurne aan. Hij sloeg hem in het gezicht nadat hij tevergeefs om de bankpas van het slachtoffer vroeg.

Aan de Lagekerk in Deurne werd kort daarna een 17-jarig meisje ten val gebracht door iemand en van haar portemonnee beroofd. Het spoor leidde door een aantal getuigenverklaringen in de richting van de 15-jarige jongen in Boxtel. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Toverboom buisman optiek Elan Bikes support TopSlank Olieenzo Geerts advies Alfa Huidtherapie Remax-optimus Filipe Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Doornmalen electro