16:08:55    vrijdag, 29 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 18 januari 2014 22:18 uur, laatst gewijzigd op 18 januari 2014 22:23 uur

Aanhouding voor doodsbedreiging

Aanhouding voor doodsbedreiging

De politie heeft zaterdagochtend om 05.00 uur bij het NS-station in Boxtel een 46-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging met de dood.

Een groepje jongeren werd een half uur eerder op het Stationsplein aangesproken door de verdachte, die hen om een vuurtje vroeg. Toen niemand van de groep in staat bleek om aan het verzoek van de man te voldoen, trok hij een vuurwapen dat hij vervolgens tegen het hoofd gehouden zou hebben van een van de jongeren, een 20-jarige Boxtelaar. De verdachte zou ook een tas hebben laten zien met daarin kogels. 

Toen de man het vuurwapen wilde laden, fietsten de geschrokken jongeren weg en alarmeerden ze de politie. Daarbij gaven ze een duidelijk signalement van de verdachte en de spullen die hij bij zich had. Kort hierna werd de man, die zich niet kon legitimeren, aangehouden in het station. Even later werd niet ver van de plek waar hij was aangehouden het vuurwapen met munitie aangetroffen. De man werd meegenomen naar het politiebureau, waar hij is ingesloten voor nader onderzoek. Inmiddels is aangifte tegen de man gedaan van bedreiging met de dood. Het vuurwapen en de munitie zijn in beslag genomen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Podium Boxtel Beleef Boxtel Toverboom Geerts advies Olieenzo Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro buisman optiek TopSlank Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Filipe Huidtherapie Alfa