14:51:55    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 04 juni 2014 10:25 uur, laatst gewijzigd op 04 juni 2014 10:27 uur

'Aanbesteding was verplicht'

\'Aanbesteding was verplicht\'

De verbouwing van het gemeentehuis in Boxtel ging vorige week van start. De fractie CDA in de Boxtelse gemeenteraad meldde deze week dat lokale ondernemers zeggen geen kans te hebben gekregen bij de verbouwing, terwijl er veel werk in zit.

Volgens burgemeester Mark Buijs is de verbouwing een kostbaar project en moet het werk openbaar aanbesteed worden. ,,We waren wettelijk verplicht tot een Europese aanbesteding", lichtte Buijs deze week toe. ,,Het is verboden om dit proces te sturen of lokale ondernemers te bevoordelen."

Voor de Boxtelse ondernemers zijn de kansen nog niet verkeken. Op korte termijn wordt bekend welke aannemer de werkzaamheden in het gemeentehuis mag uitvoeren, bedrijven kunnen zich dan melden en eventueel voor bepaald werk worden ingehuurd door de aannemer.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 5 juni.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Remax-optimus Huidtherapie EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Filipe Doornmalen electro Toverboom Elan Bikes support Alfa TopSlank