02:51:38    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 24 februari 2014 15:08 uur, laatst gewijzigd op 26 februari 2014 13:40 uur

ANWB Streetwise terug in Boxtel

ANWB Streetwise terug in Boxtel

Op de foto: Groep 7c van de Angelaschool poseert op de speelplaats nadat het circuit met elektrische steps met goed gevolg is afgelegd. (Foto: Marc Cleutjens).

Het verkeersprogramma Streetwise van de ANWB is maandag en dinsdag te gast in Boxtel. Kinderen van de Angelaschool leren alles over veilig verkeer.

Alle klassen van de Angelaschool doen mee aan de verschillende onderdelen van Streetwise. Zo wordt de Herman Brandtstraat gebruikt voor remtests met een echte auto. Op de speelplaats wordt een circuit afgelegd met elektrische steps. Ook in de gymzaal worden allerlei verkeersspelletjes gedaan.

Groep 7c werd maandagmiddag verteld dat mobiel bellen op de fiets nog niet is verboden. ,,Maar het is verstandig om het niet te doen, net zo min als muziekluisteren of andere toestellen als iPod's gebruiken", zo vertelde de instructrice.

De Angelaschool besteedt regelmatig aan verkeersveiligheid. Ouders krijgen meerdere keren per jaar het verzoek om niet rond de school te parkeren en de Herman Brandtstraat en de Ons Doelstraat te mijden. Veilig parkeren kan op het Breukelsplein.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Filipe Huidtherapie buisman optiek Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies TopSlank Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus EmielTechniek Geld en Makelaardij Podium Boxtel Olieenzo Doornmalen electro