00:20:48    vrijdag, 29 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 05 april 2012 08:31 uur

A2 twee uur dicht na ongeval

Op de snelweg A2 ten hoogte van sportpark Den Wielakker in Boxtel zijn maandagavond twee gevonden gevallen. Een auto kwam door onbekende oorzaak in botsing met een ander voertuig. De snelweg werd twee uur afgesloten doordat er brokstukken en glasscherven op de weg lagen.

Hulpdiensten rukten met groot materieel uit richting de plaats van het ongeval. De snelweg werd direct na het ongeluk geheel afgesloten door brokstukken en glasscherven die op de weg terechtkwamen na het ongeval. De slachtoffers zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Eindhoven.

Het verkeer liep door de afsluiting van de snelweg helemaal vast. Ook was de weg voor hulpdiensten moeilijk bereikbaar. Er wordt momenteel gewerkt aan de verbreding van de A2, waardoor er geen vluchtstrook beschikbaar was. Voertuigen werden bij Boxtel-Noord de snelweg afgestuurd om via diverse omleidingen door Boxtel weer verder te rijden naar de oprit van de snelweg bij Liempde.

Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd en de politie startte met een onderzoek. Nadat dit onderzoek was afgerond, konden de rijbanen worden vrijgemaakt. De snelweg is twee uur dicht geweest.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek TopSlank Podium Boxtel Remax-optimus Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Filipe Toverboom Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Huidtherapie Alfa Olieenzo buisman optiek Geerts advies