23:15:06    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 20 maart 2013 22:25 uur, laatst gewijzigd op 21 maart 2013 11:54 uur

A2 tijdelijk afgesloten na ongeval

A2 tijdelijk afgesloten na ongeval

De A2 vanuit 's-Hertogenbosch richting Eindhoven is woensdagavond tijdelijk afgesloten geweest tussen Boxtel en Best-West na een botsing. De politie meldt dat dit ongeval is ontstaan na een achtervolging op een hardrijder.

Surveillanten zagen een automobilist op de rijksweg A2 ter hoogte van Boxtel met hoge snelheid voorbijkomen en startten de achtervolging met zwaailichten en sirenes. Bij de afslag Best-West knalde de snelheidsduivel op een andere auto. De dader werd aangehouden voor verhoor. De persoon in de andere auto die werd geraakt, is terplekke behandeld door het ambulancepersoneel en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Door de werkzaamheden rondom de A2 kan van de vluchtstrook tijdelijk geen gebruik worden gemaakt. Door het ongeval werd de volledige weg tijdelijk afgesloten om 21.00 uur. Omstreeks 22.15 uur is de weg weer vrijgegeven. Door de wegafsluiting was er een file ontstaan van ongeveer vijf kilometer. In deze file bevond zich ook een hoogzwangere vrouw. Zij werd door ambulancepersoneel onderzocht en is op eigen vervoer naar het ziekenhuis gegaan.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Podium Boxtel buisman optiek Alfa Huidtherapie Doornmalen electro Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Filipe Toverboom Remax-optimus Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Geerts advies