19:07:29    maandag, 25 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 02 juni 2013 12:07 uur, laatst gewijzigd op 03 juni 2013 17:59 uur

400 euro voor Hart4Bosnië

400 euro voor Hart4Bosnië

Het benefietconcert Hart4Bosnië in jongerencentrum B-Town is gisteravond een groot succes geweest. Dat meldt medeorganisator Jeroen Toonen. Het optreden van blaasorkest De Aggemarvanhuisaf Band en rockgroep Northern Lights heeft 396,60 euro opgebracht. Het geld komt ten goede aan een kinderfestival in Sarajevo.

Met circa veertig bezoekers werd het niet echt druk in B-Town. Maar dat verhinderde niet dat het een gezellige muzikale avond werd, meldt de 23-jarige Toonen. De Boxtelaar vertrekt samen met zijn Simone Huijbers (19) uit Liempde vrijdag 7 juni naar de Bosnische hoofdstad. Via de stichting Out of Area in Nuenen doen ze vrijwilligerswerk tijdens een vijfdaags kinderfestival, dat is opgezet door Nederlandse VN-militairen die in de jaren negentig deelnamen aan de vredesmissie in voormalig Joegoslavië. Ruim 50.000 kinderen kunnen deelnemen aan allerlei workshops op het gebied van spel, dans, muziek, sport en beweging.

Jeroen en Simone maken zich vooral sterk om zoveel mogelijk speelgoed mee te nemen naar Bosnië.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Filipe Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Olieenzo Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom EmielTechniek Podium Boxtel Alfa Remax-optimus Doornmalen electro