13:22:31    zaterdag, 22 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 16 november 2012 16:30 uur

40-jarige Boxtelaar aangehouden

Een 40-jarige man uit Boxtel is vrijdagochtend aangehouden. De man wordt verdacht van handel in en teelt van hennep. De politie denkt dat de Boxtelaar mogelijk inlichtingen kan geven over een nog onopgelost misdrijf uit 2010.

Zaterdag 30 januari 2010 werd op een zandpad in Olland een uitgebrande auto met daarin het stoffelijk overschot van een 52-jarige inwoner van Hellevoetsluis gevonden. De man is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Uit het onderzoek is gebleken dat het slachtoffer zich bezighield met hennepteelt.

De politie vermoedt dat de vrijdagochtend aangehouden Boxtelaar hen mogelijk nadere informatie over de zaak kan geven. De televisieprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht besteedden onlangs nog aandacht aan de zaak. De informatie leidde vooralsnog niet tot het bekend worden van de dader. De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot het oplossen van de zaak.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij buisman optiek Toverboom Podium Boxtel Remax-optimus EmielTechniek TopSlank Beleef Boxtel Geerts advies