13:57:08    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 18 april 2012 11:13 uur, laatst gewijzigd op 18 april 2012 14:58 uur

24 uur spinnen voor Villa Pardoes

24 uur spinnen voor Villa Pardoes

Op de foto: In 2011 gaf wethouder Willie van de Langenberg het startsein voor de spinningmarathon in 't Geveltje. Deze keer kruipt zijn collega Anton van Aert op het zadel. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Zaterdag 28 april gaat in café ’t Geveltje aan de Stationsstraat in Boxtel voor het vierde jaar op rij een spinningmarathon van start. Gedurende 24 uur blijven tien spinningfietsen van HiPa Sports bezet. De actie is bedoeld om geld bijeen te brengen voor Villa Pardoes; vorig jaar werd hiervoor bijna 3.900 euro bijeen gebracht.

Onder de deelnemers aan de sportieve sponsoractie hebben zich drie mensen aangediend die het volledige etmaal op het zadel blijven, meldt uitbaatster Marianne de Lange van ’t Geveltje. Om 16.00 uur gaat de marathon zaterdag 28 april van start.

Wethouder Anton van Aert geeft het startsein en kruipt ook zelf op het zadel. Het sportieve evenement voor het goede doel wordt op zaterdagavond muzikaal opgevrolijkt met optredens van de zangtalenten Tim Schalkx en Sylvia, op zondagmiddag laten René Ulehaken en Gino zingend van zich horen.

Mensen die willen deelnemen aan de spinningmarathon en vooraf familie en vrienden warm willen maken om hiervoor een sponsorbijdrage beschikbaar te stellen kunnen zich aanmelden bij Joop de Lange, telefoon 06-23 20 39 78. Wie tijdens de marathon een uurtje mee wil doen, kan tegen betaling van minimaal vijf euro op een van de spinningfietsen klimmen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Doornmalen electro Filipe buisman optiek Geerts advies Geld en Makelaardij TopSlank Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Podium Boxtel Elan Bikes support Toverboom Olieenzo Meubelmakerijdenberg Alfa Huidtherapie