10:54:52    woensdag, 26 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 06 september 2013 13:59 uur, laatst gewijzigd op 06 september 2013 14:05 uur

19e editie Biereloth in Boxtel

19e editie Biereloth in Boxtel

De negentiende editie van Biereloth, waarbij de Rozemarijnstraat in Boxtel wordt omgetoverd tot een grote bierproeverij, is opnieuw een mix van lokale, regionale, nationale én buitenlandse brouwerijen. Tijdens het evenement op zondag 8 september, dat door de Boxtelse Bierkamer wordt georganiseerd, zijn de taps tussen 13.00 en 19.00 uur geopend.

De organisatie probeert jaarlijks een mix van lokale, regionale en buitenlandse brouwers neer te zetten. Boxtel wordt traditioneel vertegenwoordigd door het IJscafé en brouwerij De Kater van Gerard Hurkmans en Jolanda Delmee. Ook de Onrooise Tripel, die is ontwikkeld door Edwin Hoogedoorn, wordt tijdens Biereloth geschonken.

Ook brouwerij Vliegende Paard uit het Belgische Oedelem komt langs. Nieuw zijn brouwerij Rodenburg uit Rha en de 7de Hemel uit Sevenum. Ook Brouwerij Miechelm uit Sint-Michielsgestel, de Haarlemse Jopenbrouwerij, de Texelse Brouwerij, vertegenwoordigers van Moortgat, Oldskool, Vanhonsebrouck, De Eem, Mieghelm, Palm, brouwerij De Witte Leeuw en ’t Hijgend Hert zijn van de partij. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Toverboom Huidtherapie Geerts advies Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij EmielTechniek Olieenzo