23:03:39    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 06 juli 2012 14:09 uur, laatst gewijzigd op 06 juli 2012 14:13 uur

117 palen voor fundering Bracbant

117 palen voor fundering Bracbant

Op de foto: Blik op de achterkant van de woningen aan het Ursulinenpad. Links zijn de funderingspalen te zien voor het wooncomplex Bracbant. De sleuf is uitgegraven voor de nutsvoorzieningen. (Foto: Henk van Weert).

Woonstichting Sint-Joseph maakt vaart met het nieuwproject Bracbant achter Sint-Ursula. Aan de oever van het Smalwater worden op de plek van de onlangs gesloopte voormalige havo-vleugel acht woningen en achttien zorgappartementen voor Cello gebouwd. Vorige week werden hiervoor 117 funderingpalen in de grond geboord.

Momenteel zijn de nutsbedrijven bezig met de aanleg van de hoofdleidingen voor gas-, water-, elektra- en ict-voorzieningen vanaf de Baroniestraat naar het achterterrein van het vroegere klooster. ,,Na de bouwvak starten we met de aanleg van de fundering”, meldt opzichter Jos van den Broek van Sint-Joseph. Afhankelijk van de weersomstandigheden in de winter, hoopt hij dat het bouwproject in april 2013 kan worden opgeleverd.

Tussen de uitstulpingen van de funderingspalen staat momenteel een hekwerk. ,,Dat schermt de toekomstige liftput af”, aldus Van den Broek.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Podium Boxtel Alfa Geld en Makelaardij Doornmalen electro Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg buisman optiek Huidtherapie Toverboom EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Filipe Beleef Boxtel