22:29:12    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 28 juli 2013 23:03 uur, laatst gewijzigd op 28 juli 2013 23:14 uur

1.750 euro voor jeugd Bandung

1.750 euro voor jeugd Bandung

Op de foto: Koen de Kort (links) was aanwezig bij de prijsuitreiking van het Liempds Tourspel in De Durpsherberg. Willy van Zuijlen, voorzitter van de organisatie, sprak van een geslaagde editie. Rechts rondemiss Steffie van Rooij. (Foto: Peter de Koning).

De tweede editie van het Liempds Tourspel werd zondagavond afgesloten in café De Durpsherberg te Liempde. Wielrenner Koen de Kort, die twee weken geleden zijn derde Tour de France uitreed, zou deze dag geen criterium in Nederland rijden, waardoor hij op tijd aanwezig kon zijn bij de prijsuitreiking. Hij werd echter op het laatste moment nog gevraagd voor het ’rondje om de kerk’ in Tiel, waardoor hij later verscheen in Liempde.

Het publiek bleef trouw op hem wachten en De Kort kreeg een flink applaus van alle aanwezigen. Er werd een erehaag gevormd van fietswielen en er kwam een spandoek tevoorschijn met de tekst ’Liempde groet Koen’. De Kort reikte samen met wethouder Willie van de Langenberg en rondemiss Steffie van Rooij de prijzen van het Liempds Tourspel uit aan onder meer de rode lantaarndrager en de tien mensen die de meeste punten behaalden.

Ook Igor van Laere kreeg een ’prijs’; de Liempdenaar zet zich in voor het goede doel Bandung Street Children Program en biedt hulp aan dakloze meisjes in Indonesië. Hij ontving van de organisatie van het Tourspel een cheque van 1.750 euro, een gedeelte van de opbrengst van het inschrijfgeld. ,,Een schitterend bedrag”, zei Van Laere trots.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Geerts advies Podium Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Beleef Boxtel Alfa buisman optiek EmielTechniek Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Toverboom Remax-optimus