Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde.
Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde. Foto: Peter de Koning, 2023.

Live in Liempde komt met alternatief voor wie geen kaartje heeft voor hoofdprogramma

Cultuur

Het muzikale evenement Live in Liempde op zondag 23 juni was in korte tijd uitverkocht. Een opsteker voor de organisatie, maar veel mensen grepen naast een kaartje. Zij krijgen op dezelfde dag een alternatieve lightversie aangeboden.

De eerste drie artiesten voor Live in Liempde zijn de afgelopen weken via social media bekendgemaakt. Singer-songerwriters Cornelius Leonardus en Marlene Bakker en cabaretier en theatermaker Jules Keeris maken in elk geval hun opwachting op de kleine bühnes. De vierde act is nog even geheim. Na zeven eerdere edities in en rond de dorpskern, verkast het evenement naar landgoed Velder. De mensen die een kaartje bemachtigden, krijgen daar intieme concertjes voorgeschoteld, onder meer in een huiskamer, op een veld en in een tuin.  

MISGEGREPEN

Er waren veel mensen die teleurgesteld misgrepen op tickets voor Live in Liempde. De organisatoren besloten hen daarop tegemoet te komen en regelden een alternatief. Tijdens een zogeheten light-versie treden in de huiskamer van Velder 17 de Boxtelse artiest Harry Hendriks en bassist Eric Coenen op. Tussendoor is er een korte wandeling met een gids over Velder en de tuin van de familie Van Boeckel, eigenaar van het landgoed. De tocht leidt bezoekers langs plekjes waar zij normaal niet mogen komen. 

Het alternatieve programma begint om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Meteen daarna start de gratis toegankelijke afsluiter Park Live. Voor de lightversie zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Deze kosten 12,50 euro en zijn te reserveren door een e-mail te sturen naar tickets.liveinliempde@gmail.com.. De organisatie van het muziekevenement gaat nog nadenken over hoe zij volgend jaar meer mensen toegang kan bieden. 

De organisatoren van Live in Liempde op landgoed Velder: vlnr William van Houtum, Ingrid Breuer, Trees van Nunen, Arjan Terlouw en Karin van Oekel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur: rens.vandenelsen@brabantscentrum.nl

Logo
Meer ribbeltegels om de looproutes voor blinden en slechtzienden te verbeteren, daarvoor trekt het college de portemonnee.
Vrije Tribune: ribbeltegels werken niet zonder handhaving Opinie 1 uur geleden
Logo
Onder een blakend zonnetje traden dit weekend diverse bands op tijdens de eerste editie van Boxtel on Stage op de Markt. Zo ook de Herriecanes.
Zonovergoten eerste editie van Boxtel on Stage op de Markt Cultuur 2 uur geleden
Liefst 220 jonge atleten waren zondag in de weer op het atletiekterrein van Marvel aan de Voetboog, waar de regionale Athletic Champs plaatsvonden.
Krachtmetingen en een uitputtingsslag op de Boxtelse atletiekbaan Sport 3 uur geleden
Heren 1 van hockeyclub MEP heeft  vandaag het kampioenschap behaald in de eerste klasse.
,,We zijn een ongelooflijk sterke vriendenploeg en de sfeer in de spelersgroep is ongekend" Sport 4 uur geleden
Medewerkers van netbeheerder Enexis en de lokale brandweer moesten vanmorgen al vroeg aan de slag om een gaslek te dichten aan de Heikant in Esch.
Gaslek door graafwerk aan Heikant 112 7 uur geleden
Afbeelding ter illustratie.
RKSV Boxtel lijkt kans op titel weg te geven Sport 8 uur geleden
Ayoub Omair van ODC was op dreef. Deze kans kon hij nog niet in een doelpunt omzetten door ingrijpen van de RKSVC-goalie, maar de aanvaller zou uiteindelijk drie van de negen treffers op zijn naam schrijven.
ODC drukt stempel op de titel met monsterzege Algemeen 9 uur geleden
Het protestantse kerkje aan de Clarissenstraat in Boxtel.
Kliederviering in teken van Pinksteren Geloof en spiritualiteit 9 uur geleden